3 gün 3 gece sürdü! Kourtney Kardashian ve Travis Barker İtalya'da 3. kez evlendi

Geçtiğimiz hafta Santa Barbara adliyesinde resmen evlenen Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti, İtalya'nın Portofino kentinde görkemli bir düğün yaptı. Çift 3. kez mutluluğa evet derken Kardashian ailesinin üyeleri tarzlarıyla düğüne damga vurdu.

23.05.2022 08:54
1

Geçtiğimiz aylarda nişanlanan Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti 15 Mayıs Pazar günü Santa Barbara'da düzenlenen bir törenle evlenmişti.

2

Resmi nikah törenlerinin ardından İtalya'nın Portofino kentinde ailelerinin katıldığı bir kutlama yemeği düzenleyen çiftin kendine has kıyafetleri dikkat çekti.

3

43 yaşındaki Kardashian, kutlamaya siyah mini bir elbise, eldiven ve siyah-mavi dantel detaylı bir duvakla katılırken, 46 yaşındaki Barker kutlamaya tamamen siyah bir kaftan, zincir kolye ve siyah güneş gözlüğüyle katılmayı tercih etti.

4

Dün akşam gerçekleşen düğün töreninde Kourtney Kardashian'ın ikonik gelinliği ise dikkat çekti. Düğün kıyafetlerinde sürekli "Meryem Ana" figürünü tercih eden Kourtney Kardashian, gelinliğinin duvağında devasa figür düğünün en göze çarpan detaylarındandı.

5

Düğünde sadece gelin göz kamaştırmadı, Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner ve Kris Jenner da en az gelin kadar dikkat çekti. İşte düğünden çarpıcı kareler...

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.