Haberler

Yenimahalle Belediyesi Sporcuları Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda Madalyaları Topladı

Güncelleme:

Kocaeli'de düzenlenen Türkiye 11-12-13 Yaş Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda Yenimahalle Belediyesi sporcuları, madalyalar kazandı. Umut Ata Sarıkaya 1 kilomere kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken, Emir Özel ise 2 kilometre kategorisinde Türkiye 3'üncüsü oldu. Sporcular, antrenörleri ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a teşekkür etti.

Kocaeli'de 16 kulüpten 190 sporcunun kulaç attığı Türkiye 11-12-13 Yaş Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda Yenimahalle Belediyesi sporcuları, madalyaları topladı.

Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda Yenimahalle Belediyesi sporcusu Umut Ata Sarıkaya 1 kilomere kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken, 2 kilometre kategorisinde de Emir Özel Türkiye 3'üncüsü oldu.

Antrenör Mert Parlak ve Taner Ekiz eşliğinde çalışan sporcular, şampiyonaya hazırlanırken disiplinli bir şekilde antrenman yaptıklarını dile getirerek, "Bize bu yolda desteklerini esirgemeyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a çok teşekkür ediyoruz. Madalyalarımızı Yenimahalle'ye götürecek olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Başkan Fethi Yaşar: "Yatırımların karşılığını görmek göğsümüzü kabartıyor"

Sporcuları tebrik ederek, spora verdikleri önemden bahseden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yüzme sporuna gençleri ve çocukları yönlendirmek amacıyla ilçemizin 5 ayrı noktasına yüzme havuzu yaptık. Tesislerimizden binlerce çocuğumuz faydalanıyor. Ayrıca sporcularımız tesislerimizde antrenman yapıyor, kendini geliştiriyor. Bu yatırımların karşılığını görmek göğsümüzü kabartıyor. Evlatlarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Türkiye Kocaeli Belediye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title