Haberler

Model Demet Şener, Basketbolcu Cenk Küpeli ile Aşk Yaşamaya Başladı

Güncelleme:

Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, gönlünü yine bir basketbolcuya kaptırdı. Şener, telefonla bağlandığı canlı yayında Cenk Küpeli ile aşk yaşadığını kabul etti.

Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ile çekişmeli geçen boşanma davasının ardından bir anda anlaşmalı boşanmaya karar veren Demet Şener gönlünü yine bir basketbolcuya kaptırdı.

Yeni ilişkisi hakkında Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuşan Şener, "Şu anda çok aşık ve mutluyum" dedi.

"ŞU ANDA ÇOK AŞIĞIM"

Demet Şener yeni sevgilisi Cenk Küpeli ile yakalandı. Şener, görüntüler Söylemezsem Olmaz programında ekrana getirilince canlı yayına bağlanarak yeni ilişkisini itiraf etti. Ünlü model, ilişkisinin çok yakın bir zamanda başladığını söyledi ve "Biz hiç kimseden kaçmıyoruz. Ben özgür bir kadınım. Zorlu bir süreç yaşadım. Şu anda çok aşığım, çok mutluyum. Bu çok yeni bir ilişki" ifadelerini kullandı.

Model Demet Şener, Basketbolcu Cenk Küpeli ile Aşk Yaşamaya Başladı

"BOŞANMA 2 BUÇUK YIL ÖNCE OLMALIYDI"

Eski eşi İbrahim Kutluay hakkında açıklama yapan Demet Şener, "Bir an önce davam bitsin istedim. 2 buçuk yıl önce olması gereken şey maalesef bu kadar uzadı" dedi.

Model Demet Şener, Basketbolcu Cenk Küpeli ile Aşk Yaşamaya Başladı

CENK KÜPELİ KİMDİR?

1985 Ankara doğumlu olan Cenk Küpeli, Tav Holding'de başladığı kariyerini Doğa Grup Genel Müdürü olarak sürdürdü. Eski milli basketbolculardan Küpeli, aynı zamanda Beşiktaş Kongre üyeliği ve Şişli Meslek Yüksek Okulu Mütevelli Heyeti üyesi olarak da görev yapıyor.

Model Demet Şener, Basketbolcu Cenk Küpeli ile Aşk Yaşamaya Başladı

Model Demet Şener, Basketbolcu Cenk Küpeli ile Aşk Yaşamaya Başladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Kutluay Demet Şener Cenk Küpeli Küpeli Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500

Yorumlar (42)

bombastic:

uzun seviyor demek ki ha bide kalın

49
2
yanıtYanıtla
ünal.:

çocuklarına ben önüme gelenin atına yatıyorsam aşığım da ondan dersin en azından onlardan utanmazsın

29
4
yanıtYanıtla
Yorum:

Demet , Adam uzun, yakışıklı ..Ok de !!! Hiç Çocğu olmayan ,evlenmemiş...!!!! Ne Aşkı Bekliyorsun ? !!!! Sen bir "ANNE " sin !!!! Kendin gibi birini bulsanda yola çıksan ...Aşk maşk sonra olsanız ?!!!...

24
6
yanıtYanıtla
uzun:

sen ne tenekesin

yanıt2
yanıt1
SELİN KAYA:

millet parasızlık, iş bulamama derdinde bunlarda aşk arıyor allahım yarabbim. . . . . .

26
0
yanıtYanıtla
EDEP AHLAK:

helal olsun sana selin hanım

yanıt3
yanıt0
mrt:

BİRAZ NEFAS ALAYDIN AQ HEMEN BİRİNİ BULUYORLAR BİR TANESİ BİTMEDEN BİRTANESİ BAŞLIYOR BURADA NEYİ GÖRDÜK AĞLAYANIN MALI GÜLENE HAYIR VERMEZ DEMET AKALININ AHI VARDI ÜZERİNİZDE

24
0
yanıtYanıtla
Dilara:

İbrahimden çok daha yakışıklı mutluluklar dilerim

10
11
yanıtYanıtla
ziyaa:

Demek ki kadın boyu uzun seviyor mutluluklar

19
1
yanıtYanıtla
nurcan:

demet şener çok acılar çektin azını biliyoruz bu acılarının azına şahit olduk ama bak Mevlam güzel günleri de gösteriyor sabrın sonunda

7
13
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title