Haberler

Fenerbahçe Alagöz Holding, Basketbol Süper Ligi'nde namağlup şampiyon oldu

Güncelleme:

Bu sezon EuroLeague'de şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi final serisinde ÇBK Mersin'i 3-0 yenerek bir kez daha şampiyon oldu. Sarı-lacivertliler normal sezonda 28 maçının tamamını kazanırken, play-offlarda çıktığı 7 maçtan da zaferle ayrılarak kupayı namağlup müzesine götürdü.

Kısa bir süre önce EuroLeague şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe Alagöz Holding, NG Kadınlar Basketbol Süper Ligi final serisi 3. maçında ÇBK Mersin'i deplasmanda 80-56 mağlup etti ve seriyi 3-0'a getirerek şampiyon oldu.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Fenerbahçe Alagöz Holding, ligde normal sezonda 28'de 28, play-off serisinde ise 7'de 7 yaparak namağlup bir şekilde kupayı müzesine götürdü. Sarı-lacivertli takım, üst üste 6. kez ligi şampiyon tamamladı ve toplamda 18. zaferine ulaştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Basketbol Süper Ligi Fenerbahçe Basketbol Mersin Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Özer Doğan:

Boşuna demiyoruz FENERBAHÇE Dünyanın en büyük SPOR kulübü..

43
2
yanıtYanıtla
Altan Kaya:

Yakışır kızlarımıza Şampiyonluk, Gönülden Tebrıkler

40
0
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Tebrikler takımımıza. Bravo.

33
0
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

WNBA ‘da oynasın fener, buradaki basketbol filan değil.. Konferans ligindeki çeyrek final için teşekkürler fener, bu bile büyük başarıydı..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title