Haberler

Yeşim Salkım, Buket Aydın'ı eleştirdi

Güncelleme:

Yeşim Salkım, Ebrar Karakurt'u eleştiren Buket Aydın'a sert sözlerle cevap verdi. Tartışma, Salkım'ın yıllar önce eşini spor hocasıyla aldattığı iddiasını gündeme getirmesiyle devam etti.

Yaptığı bir paylaşımda Ebrar Karakurt'u eleştiren Buket Aydın, Yeşim Salkım tarafından sert sözlerle eleştirdi.

Salkım'ın "Alın teriyle para kazanıyor yatak teriyle değil" sözleri sonrası tartışmayı devam ettiren Aydın, şarkıcının yıllar önce eşini spor hocasıyla aldattığı iddiasını yeniden gündeme getirdi.

Ebrar Karakurt'un bazı davranışlarını eleştiren Buket Aydın, "Şu Ebrar Karakurt muhabbetinden ben çok sıkıldım.

Siz sıkılmadınız mı? Kesin olan bir şey var çok iyi bir oyuncu. Ama her galibiyetten sonra kişisel laf sokma olayına girmemesi gerek.

Yaşı daha küçük anlıyorum; üzerine gelindikçe cevap verme ihtiyacı hissediyor. Ama çok düşünmeden ve nereye gideceğini anlamadan sergilediği davranışlarla tepkileri arttırmanın ötesine geçemiyor" deyince Yeşim Salkım da "Buket kapa çeneni artık çok ve boş konuşuyorsun haydi herkes hesap kitap yapıp konuşacak diye bir kaide yok yeter yaşıtlarınla herkes kendi yatak odasından sorumlu bilmem anlatabildim mi?

En azından alın teriyle para kazanıyor yatak teriyle değil" ifadelerini kullandı.

Yeşim Salkım'ın 'Yatak teri' diyerek yüklendiği  <a class='keyword' href='/buket-aydin/' title='Buket Aydın Haberleri, Buket Aydın Haberi, Buket Aydın Haber'><strong>Buket Aydın</strong></a>'dan okkalı cevap: Kişi kendinden bilir

Şarkıcının paylaşımının ardından cevap veren Buket Aydın ise yıllar önce Salkım'ın eşi Hakan Uzan'ı spor hocasıyla aldattığı yönündeki bir haberi yayınlayarak şunları söyledi:

"Ebrar'ın üzerine gidilmesini doğru bulmadığımı fevri çıkışlarının gençliğine verilmesini söylediğim tweeti bile küçük beyninizle nerelere çekmişsiniz.

Övündüğü tek şey boşandığı (sepetlendiği) kocaları olan bir teyze var ona da cevabımı mahkemede vereceğim. Yatak teri alın teri falan bir şeyler saçmalamışsın 19 yaşımdan beri çalışıyorum ama seni de anlıyorum kişi kendinden bilir işi ben spor hocasıyla terlemedim canlı yayındaki spot ışıkları ile terledim.

Her okuduğuna inanacaksan o zaman bu haberi hatırla. Haydi iyi geceler."

İkili arasındaki tartışma kısa sürede şiddetlenince Yeşim Salkım da Aydın'ın Emir Sarıgül ile yaşadığı ilişkiyi hatırlattı. Aydın'a cevap veren Salkım, "Bak kızım iyi oku hangisi doğru tüm star ve telsim çalışanları iyi biliyor sen şimdi o dönemin yöneticilerinden tanıdığın varsa ki var ben biliyorum sor bakalım çünkü mahkemede lazım olacak hepinize.

Ben Emir Sarıgül'ün karısına benzemem ya da diğerlerinin... Sonuna kadar giderim çünkü Allah'tan başka kimseye hesap vermedim, vermeyeceğim o kalın kafana sokacaksın bunları savaş mı istiyorsun hodri meydan gel bakalım kim daha temiz.

Ben sepetlenmem, sepetletirim arkana aldığın o trollere sakın güvenme itle yatan bitle kalkarmış" ifadelerini kullandı.

Yeşim Salkım'ın 'Yatak teri' diyerek yüklendiği Buket Aydın'dan okkalı cevap: Kişi kendinden bilir

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Ebrar Karakurt Yeşim Salkım Buket Aydın Aydın Spor Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title