Haberler

Moritanya'da askeri eğitim uçağı düştü: İki subay hayatını kaybetti

Güncelleme:

Moritanya ordusu, Atar kentindeki askeri eğitim uçağının düşmesi sonucu iki subayın hayatını kaybettiğini duyurdu. Uçaktaki teknik arıza sonucu gerçekleşen kaza sonrasında ordu derhal soruşturma başlattı.

Moritanya ordusu, ülkenin kuzeyindeki Atar kentinde askeri eğitim uçağının düşmesi sonucu iki subayın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ordudan yapılan açıklamada, Atar'daki Askeri Havacılık Okuluna ait "SF260" tip eğitim uçağının, rutin eğitim uçuşu sırasında teknik arıza sonucu düştüğü belirtildi.

Uçaktaki iki subayın hayatını kaybettiği ifade edilen açıklamada, ordunun "olayın nedenlerini ve koşullarını belirlemek için derhal soruşturma başlattığı" kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Moritanya Ulaşım Kaza Dünya Güncel Haberler

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Bakmadan Geçme

Kırşehir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Sakarya'da ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Antalya'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kırklareli'nde ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Hatay'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kütahya'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kırıkkale'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Aydın'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Edirne'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Yozgat'ta ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Manisa'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Çanakkale'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Balıkesir'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kayseri'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşiyle görüşecek olmasına Bahçeli'den ilk yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşiyle görüşecek olmasına Bahçeli'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title