Haberler

Zurich Sigorta’da Görev Değişikliği

Zurich Sigorta Genel Müdürlüğüne Lutz Bauer Atandı.

Zurich Sigorta Türkiye operasyonunun başına Lutz Christian Bauer getirildi. Nisan 2008'den beri Türkiye'de Zurich Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Lutz Bauer, 1 Mart 2011 itibariyle Zurich Sigorta Genel Müdürü görevine atandı.

Ludwing Maximilian Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi'nden mezun olan Lutz Bauer, kariyerine 1983 yılında Veriente Versicherungen şirketinde başladı. 1984 yılında Systor'da IT danışmanlığı yapan Bauer, daha sonra Winterthur Sigorta Şirketinde IT departmanında göreve başladı. 1984-1999 yılları arasında aynı şirkette Bireysel Sigortalar Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevleri yürüten Bauer, Zurich Finansal Hizmetler Grubuna 1999 yılında katıldı.

Bireysel Sigortalar Başkanlığı görevinin ardından Hayat Dışı Sigorta, Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi. Kariyerine Zurich Grubu Avrupa'da Hasardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam eden Bauer, 2007'den bu yana Zurich Finansal Hizmetler'in Gelişen Pazarlar Genel Müdürü olarak görev yapıyordu. 2008 yılında gerçekleşen Zurich Finansal Hizmetler'in TEB Sigorta'yı satın alma sürecini yöneten Bauer, 1 Mart itibariyle Zurich Sigorta Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title