Haberler

Zülfü Livaneli Turkcell Yıldızlı Geceler'de Yüreklere Işık Saçacak!

Güncelleme:

BKM organizasyonu ile gerçekleşen Turkcell Yıldızlı Geceler 13 Temmuz Cumartesi akşamı kalemi ile ölümsüz şarkılara ve kitaplara imza atan Zülfü Livaneli'yi ağırlamaya hazırlanıyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi Harbiye Açıkhava Konserleri tüm hızıyla sürüyor.

ZÜLFÜ LİVANELİ ALIŞILDIK KONSERLERİNE SON VERİYOR! FİNALİ TURKCELL YILDIZLI GECELER'DE YAPIYOR

'Yiğidim aslanım', 'Güneş topla benim için', 'Nefesim nefesine', 'Karlı kayın ormanı', 'Leylim ley', 'Ey Özgürlük' gibi parçaları ile birden çok kuşağa özgürlük, kardeşlik, sevgi mesajlarını aşılayan Zülfü Livaneli bu konserinde

uluslararası üne sahip Alman piyanist Henning Schmiedt'i konuk edecek. Schmit'in piyanosunu 10 dakikalık Zülfü Livaneli eserlerinden oluşan bir resital sahneleyecek.

Zülfü Livaneli en sevilen parçaları ile yıldızların altında İstanbullulara unutulmaz bir yaz akşamı yaşatmak üzere 13 Temmuz Cumartesi akşamı Turkcell Yıldızlı Geceler'de Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde olacak. Livaneli bu konserinden sonra farklı sahne performansları sergileyeceği konserleri ile sahneye çıkacak. Senfoni konserleri ve Rumi projesi ile dinleyicisiyle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zülfü Livaneli Harbiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title