Haberler

Zuhal Topal'la Sofrada Programında Kaynananın Gelinini Zille Çağırması Eleştirilere Neden Oldu

Güncelleme:

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen programda kaynananın, gelinini zil çalarak çağırması büyük tepki çekti.

Zuhal Topal'la Sofrada programında yemekleri hazırlayan gelinini, masaya elinin altında tuttuğu kırmızı zille çağıran kayınvalide geceye damga vurdu.

ELİNDEKİ ZİLİ DEFALARCA SALLADI

Elindeki zili defalarca kez sallayarak sofradaki yarışmacıların da tepkisini çeken kayınvalide ile bir başka yarışmacı arasında ilginç diyaloglar ortaya çıktı.

Zuhal Topal'la Sofrada Programında Kaynananın Gelinini Zille Çağırması Eleştirilere Neden Oldu

"BİZİM KÖYDE ZİLLERİ KUZULARA BAĞLARLAR"

Yarışmacının gelinini, masaya yanındaki zili çalarak çağırdığını gören bir başka kayınvalide "Bizim köyde zilleri kuzulara bağlarlar" şeklinde bir çıkışta bulundu ve yaşananları ayıpladı.

Zuhal Topal'la Sofrada Programında Kaynananın Gelinini Zille Çağırması Eleştirilere Neden Oldu

Ayrıca zil çalan kayınvalideyi "O senin kızın" şeklinde uyaran bir yarışmacı da "Kızım değil gelinim" şeklinde bir yanıtla karşılaştı. Masadaki diğer kayınvalideler bu hareketi çok çirkin buldu. Yarışmadaki bu olay sosyal medyada da büyük tepki çekti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

mühendis:

hiç inandırıcı değil sırf reyting kırmak için yapıyorlar

20
0
yanıtYanıtla
Leyla Arslan:

Doğrudur sırf reyting olsun diye kaynanalar birbirine giriyorlar

yanıt1
yanıt0
ANTI-OSMANLI:

kadinin kadina ettigi eziyet daha buyuk acimasizdir.

18
0
yanıtYanıtla
Türk:

Osmanlıdan Bi Kuyruk Acısı Kaldı Galiba

yanıt2
yanıt2
CETO:

iGRENC. . . . Böyle dangalakca yapimlari izleyenlere ben ne diyiiiim?

11
2
yanıtYanıtla
ibo:

rezıllık ararsan turkıyede nedır bu kepazelık

12
0
yanıtYanıtla
hia:

rütük bu ahlaksız programları bir şekilde kaldırıyor bu lanetler bir yerden yine türüyor anlamadım gitti

10
1
yanıtYanıtla
Angut Ama Sen Ve Ailen izliyonuz:

En Cok Bu Tür Programlari Elestirenler En Cokta izliyendir. . Okkkadarrrr. . .

yanıt0
yanıt0
Altarın oğlu Tarkan:

Bide bu yemek programları çıktı başımıza.evlilik programlarından kurtulduk dedik bu melunlar peydah olsu şimdide

10
0
yanıtYanıtla
orhan:

kaynana çok güzel.

1
8
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title