Haberler

Zuhal Olcay ve Halil Sezai Aynı Sahnede

Güncelleme:

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda bir ilk!

Oyunculuğunun yanı sıra müzisyen kimliğiyle de dikkat çeken, duru sesi ve dinamizmiyle büyük beğeni toplayan Zuhal Olcay ile çeşitli tiyatro ve dizi filmlerde oynayan, 2011 yılında çıkardığı "Seni Beklerken" albümüyle müzik kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Halil Sezai, 23 Eylül Pazar günü saat 21.00'da "Eylül'de Harbiye'de" konserleri kapsamında ilk kez bir araya geliyor.

Her iki ismin de orkestralarının aynı anda sahnede yer alacağı konserde sanatçılar kendi parçalarını seslendirecekler. İkilinin ilk defa bir araya geleceği bu özel projede Zuhal Olcay ve Halil Sezai, dinleyenlere düet keyfini de yaşatacaklar.

1983 yılından bu yana çeşitli televizyon yapımları ve sinema filmlerinde yer alan, ilk televizyon filmi olan "Sönmüş Ocak"tan sonra "Parmak Damgası" adlı yapım ile adını duyuran Zuhal Olcay, başarılı oyunculuğuyla çok sayıda En İyi Kadın Oyuncu ödülüne de layık görüldü. 1989'da Eva Peron'u oynadığı "Evita" adlı müzikaldeki başarısı üzerine şarkıcılık kariyeri başladı. "Dünden Sonra, Yarından Önce" adlı filmde şarkıları seslendiren Olcay, daha sonra Onno Tunç'un bestesi olan parçaya albümünde de yer verdi. Müzik çalışmalarına önce Vedat Sakman ve sonrasında Bülent Ortaçgil ile devam eden Olcay'ın "Küçük Bir Öykü" (1990), "İki Çift Laf" (1991), "Oyuncu" (1993), "İhanet" (1998), "Başucu Şarkıları" (2001), "Başucu Şarkıları-2" (2005) veson olarak 2009 senesinde yayınlandığı "Aşk'ın Halleri" isimli yedi albüm bulunuyor.

2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü'nden mezun olmasının ardından pek çok tiyatro oyununda yer alan Halil Sezai, son olarak 2011 yılında gösterime giren ve çok ses getiren "İncir Reçeli" filmiyle dikkatleri üzerine çekti. 2012 yılında yayınladığı albümü "Seni Beklerken" ile oyunculuğu kadar müzisyen kimliğiyle de büyük beğeni topladı. "Seni Beklerken" albümünde "Paramparça", "Fırtına, Sonbahar", "İsyan", "Duman", "Sevda Tanrıçası", "Yanıma Gel" gibi birçok eseri yer

aldı. Söz ve müziklerin birçoğu kendine ait olan Halil Sezai, bu albümüyle yüksek satış rakamlarına ulaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemil Topuzlu Halil Sezai Zuhal Olcay Harbiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title