Haberler

    Zorlu Zeminlerde En Büyük Yardımcınız Kim?

    CARMEDYA.COM – Zorlu zeminlerde en büyük yardımcınız kim? Türkiye lastik sektöründeki markalarından olan Lassa, Pick-Uplar ve 4×4 araçlar için özel lastik üretti.

    CARMEDYA.COM – Zorlu zeminlerde en büyük yardımcınız kim? Türkiye lastik sektöründeki markalarından olan Lassa, Pick-Uplar ve 4×4 araçlar için özel lastik üretti.

    Lassa Competus Keşif Konvoyu 12-15 Ekim tarihleri arasında, Likya Yolu"nda gerçekleşti.

    Zorlu zeminlerde en büyük yardımcınız kim?

    Offroad tutkunlarının katıldığı, doğa ile iç içe gerçekleşen etkinlikte 4×4 arazi lastiği Lassa Competus zorlu yollarda sağladığı yüksek performansı ve konforu bir kez daha kanıtladı. Macerada, Likya Yolu"ndaki bazı antik kentler gezilirken, Alakır Vadisi gibi derin vadileri görme fırsatı yakalandı ve Toros"un doğal güzellikleri keşfedildi.

    Lassa Competus Keşif Konvoyu"nda bu yıl Lassa Competus A/T 2 macera tutkunlarına eşlik etti. Lastik yol dışı ortamlarda başarılı işler çıkarıyor. Bir önceki nesle göre çekici bir görünüşe sahip olan bu yeni nesil lastik, yapılan testlerde yeni teknoloji karışımıyla geliştirilmiş daha yüksek bir ıslak zemin performansı sağlıyor. Rakiplerine göre daha düşük yuvarlanma direnci sayesinde yakıt tasarrufu da sağlayan Competus A/T 2, her koşulda sağlam ve güvenli bir şekilde yol almak isteyen offroad kullanıcıları için en ideal tercih olduğunu kanıtlıyor.

    Lassa Competus ile zor yollar dert değil

    Competus Keşif Konvoyu rotasında sürücüler, ilk gün Antalya"da kısa bir bilgilendirme sonrasında Lassa Competus A/T 2 lastiklerle güçlendirilmiş araçlarıyla Beydağı Yaylası"na çıkıp, Kitanaura Antik Kenti ziyaretinden sonra Ovacık mevkiinde günü tamamladılar. İkinci gün Alakır Vadisi görüldükten sonra eski kervan yolunda ilerlenip İdebessos Antik Kenti gezildi.

    Zorlu ama eğlenceli

    Turun üçüncü gününde Likya yolu üzerinde yer alan Baranda Gölü, Girdev Gölü ve yaylasına gidildi. Daha sonra  Likyalıların Massikytos adını verdikleri Batı Toros Dağları"nın en yüksek zirvesi bozuk yayla yolları ile geçildi. Akdağ Yaylası, göçerleri ve gölleri de macera kapsamında görüldü. Kekova"da son bulan üçüncü günün ardından dördüncü günün sabahı düzenlenen tekne turu ve Kekova batık şehir gezisi sonrası Antalya"ya varılarak, Competus Keşif Konvoyu tamamlanmış oldu.

    The post Zorlu zeminlerde en büyük yardımcınız kim? appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Türkiye Likya Lassa Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title