Haberler

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazif Zorlu'dan Erken Seçim Değerlendirmesi

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, hükümetin erken seçim kararının yerinde bir karar olduğunu belirterek, "Erken seçim olmazsa endişe duyalım. Seçime giderken, idama gitmiyoruz" dedi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Toplam Kalite Kulübü tarafından "Yılın Girişimcisi" seçilmesi sebebiyle düzenlenen ödül törenine katılan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Zorlu, yurtdışında olması sebebiyle hükümetin 24 Haziran'da erken seçim yapılması kararını basından öğrendiğini ifade ederek, "Yerinde bir karardır. Belirsizlik ülkeye yarar getirmez, zarar getirir. Böyle bir

ortam oldu. Ülkenin erken seçime gitmesinde yarar vardır. Hükümet seçim olmayacak derse, o zaman düşünmemiz lazımdı. Hükümet seçime giderken halka soruyor, bu çok güzel bir olay. Onun için bundan kimse endişe duymasın. Seçimler ertelenecek, yapılmayacak derse hükümet, o zaman ne yapacağız? Seçim olmayacak denirse, piyasalar endişelenir. Seçime giderken, idama gitmiyoruz" diye konuştu.

Piyasaların bu süreçte çok iyi bir sınav verdiğini kaydeden Ahmet Nazif Zorlu, şunları söyledi:

"Borsa yüzde 5-7 gibi düşüş yaptı, daha önceki seneler olsaydı, bu çok daha farklı olurdu. Daha yüksek, ateşli olurdu. Demek ki, artık piyasalarda böyle şeyleri önemsemiyor. Bunun için kimse endişe duymasın. Seçim yapmıyoruz denilirse endişe duyalım."

Daha sonra düzenlenen törende, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Fazıl Tekin, Zorlu'ya "yılın girişimcisi" seçilmesi sebebiyle bir plaket ve belge verdi. ESOGÜ Rektörü Necat Akgün ise, üniversitenin anı tabağını Ahmet Nazif Zorlu'ya takdim etti.

Ardından "Başarılı Bir Girşimcilik Öyküsü" konulu konferans veren Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, "Dürüstsünüz çalışkan değilsiniz, çalışkansınız dürüst değilsiniz. Bu, hiçbir işe yaramaz. Terazi dengeli olmalı. Dürüst ve çalışan, çalışkan ve dürüst, bunları hiç unutmayın. Ben bu yollara 16-17 yaşlarında girdim. 1970'lerde marka oluşturmayı kimse bana öğretmedi. İstikrarlı olmazsanız, bir yere varmanız mümkün değildir. Bir işe girdiğiniz de 'ben buranın tepesine nasıl çıkarım', o

azimle çalışmanız lazım. Eğer, 'ben iş bulamadım, şuraya yatağı atalım, ondan sonra Allah kerimdir' diyerek gireceksiniz, sakın olaki o işe girmeyin. Ben her zaman bir ürün yapmayı kafama koyduğumda onu başarmadan gözüme uyku girmez" ifadelerini kullandı.

Konferansı, Rektör Necat Akgün, ETO Başkanı Cemalettin Sarar, ESO Başkanı Savaş Özaydemir, rektör yardımcıları, dekanlar, öğretim üyeleri, iş adamları ve çok sayıda öğrenci takip etti.

(OÖ-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title