Haberler

"Zorlu Bir Müsabaka Olacağı Belliydi"

Güncelleme:

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, maç sonrası yaptığı çok kısa açıklamada, "Zorlu bir müsabaka olacağı belliydi" dedi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, maç sonrası yaptığı çok kısa açıklamada, "Zorlu bir müsabaka olacağı belliydi. Bol pozisyonlu bir maç oldu. İlk golü bulan avantajı yakalayacaktı. Bunu da Elazğıspor yakaladı ve iyi kullandı. Tebrik ediyoruz" dedi.

VURAL: ALACAĞIMIZ SKORLARLA İLK YARIDA RAHATLAMAK İSTİYORUZ

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise, ilk yarıda alacakları galibiyetlerle ikinci yarıya rahat bir şekilde girmek istediklerini belirterek, "İlk yarıda 5 net pozisyonumuz vardı. 5 pozisyon da ikinci yarıda vardı. On net pozisyonla çekişmeli bir maç oldu. 1-0 kazandık. Mutluyuz. 3 tane 15 puanlı takım oldu. Rakiplerimizin zorlu maçları var. İnşallah bir seri yakalarız. ve bu seri ile ilk devrede alacağımız puanlarla rahatlayıp ikinci yarıya başlamak istiyoruz. Alt sıralarda çok sıkıntılar yaşadık. Hem biz hem taraftarlarımız sıkıntılar yaşadı. Sanica Boru Elazığspor, Doğu Anadolu Bölgesi'nin takımıdır. Gönül istiyor ki bu takım ligde kalsın. Ayrıca maçın hakemlerine de çok iyi bir maç yönettikleri için teşekkür ediyorum. Oyuncularımı da kutluyorum" diye konuştu.

ŞG (GG/RT) - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Nurullah Sağlam Yılmaz Vural Elazığspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title