Haberler

    Zor yıla umut dolu veda

    Güncelleme:

    Her yıl olduğu gibi, 2020'ye de büyük umutla girmiştik. 2020'nin geride bıraktığımız diğer yıllardan daha iyi olmasını dilemiştik. Ama olmadı.

    Her yıl olduğu gibi, 2020'ye de büyük umutla girmiştik. 2020'nin geride bıraktığımız diğer yıllardan daha iyi olmasını dilemiştik. Ama olmadı... Yılın ilk ayları güzel başlamıştı, fakat mart ayı itibarıyla hayatımızı altüst eden koronavirüsle tanıştık. Tüm dünyayı etkisi altına alan bu illet, yaşam şeklimizi tam anlamıyla değiştirdi.

    Bilim insanları bu illete karşı aşı geliştirmek için dört koldan çaba içine girdi ve yeni yılın son günlerine yaklaştığımızda bir umut doğdu. Farklı ülkelerin aşıyı bulmasıyla tüm dünya derin bir nefes aldı. Umuyoruz ki aşı sayesinde yaz aylarına kadar sağlık açısından, sonrasında da ekonomik olarak tüm dünya rahatlamış olacak.

    Her yılbaşı ertesinde bu sayfada mekanlarda yapılan yılbaşı eğlencelerini sizlerle paylaşıyorduk. Bu yıl zorunlu bir şekilde tüm dünya yeni yılı evinde kutladı. Cemiyet hayatının renkli isimleri de başta İstanbul, Bodrum ve Londra olmak üzere farklı yerlerde yeni yılı aileleriyle karşıladı. Haberlere "koronavirüs" yazmayacağım günlerin özlemiyle herkesin yeni yılını kutluyorum...

    Emel-Nejdet Ayaydın / İstanbul

    Ayaydın Miroglio şirketinin yöneticisi Nejdet Ayaydın, her yıl olduğu gibi bu yılbaşını da İstanbul'daki evinde geçirdi. Ailesine düşkünlüğüyle tanıdığımız Ayaydın, çocukları ve eşiyle aynı masada olmanın kendisi için en güzel yeni yıl kutlaması olduğunu belirtti.

    Sanem Tezman / İstanbul

    Tezman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ralf Tezman'ın zarif ve güzel eşi Sanem Tezman 2021'i ailesiyle karşılarken, yeni yıl dileklerini sosyal medya aracılığıyla paylaştı.

    Evelize-Hakan Kosif / İstanbul

    Kosifler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kosif'in oğlu Hakan Kosif ve Brezilyalı gelini Evelize Kosif, yeni yıla üç çocukla birlikte İstanbul'daki evlerinde girdi. Yılbaşı gecesi Brezilya'da olmayı planlayan Evelize Hanım, ülkedeki koronavirüs vakalarında artış yaşanması nedeniyle İstanbul'da kalmayı tercih etmiş.

    Özdem Gürsel-Mehmet Yemeniciler / İstanbul

    Tabanlıoğlu Mimarlık'ın ortaklarından Özdem Gürsel, bir süre önce gönlünü işadamı Mehmet Yemeniciler'e kaptırmıştı. Yeni yılı sevgilisi Mehmet Bey'le baş başa karşılayan Özdem Hanım, o anı sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla ölümsüzleştirdi.

    Elif-Kerem Gönlüm / Londra

    Bir süre önce çocuklarının eğitimi nedeniyle Londra'ya taşınan Elif-Kerem Gönlüm çifti, yeni yılı kısıtlamalar eşliğinde bu şehirde karşıladı. Yeni yıl beklentilerini de aşağı çeken çift, sevdikleriyle bir arada olmanın kendileri için yeterli olduğunu söyledi.

    Nefise Karatay-Yusuf Day / Abant

    Nefise Karatay, işadamı eşi Yusuf Day ve kızlarıyla birlikte Abant Masal Evleri'nde şehirden uzak bir ortamda yeni yıl kutlaması yaptı. Şehrin kaosundan bir an olsun uzaklaşmak isteyen çift, yeni yıl mesajlarını sosyal medyadan paylaştılar.

    Kardelen-Erdal Acar / Çeşme

    İşadamı Erdal Acar, yılbaşı gecesi güzel eşi Kardelen Acar ve üç çocuğuyla birlikte Çeşme'de bulunan evlerindeydi. Çocuklarıyla oyunlar oynayarak yeni yıla giren Erdal Bey, 2021'i ailesiyle birlikte karşılamaktan fazlasıyla mutlu olmuş.

    Pınar Tezcan-Kerem Özçapkın / İstanbul

    Eski Türkiye güzellerinden Pınar Tezcan, işadamı eşi Kerem Özçapkın ve üç çocuğuyla yeni yıla İstanbul'da giren isimlerdendi. Yılbaşında bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan çift, kısıtlamanın kendileri için hiç sorun olmadığını, evde vakit geçirmeyi seven bir aile olduklarını söyledi.

    Gülseven Yılmaz-Mustafa Göçen / Sarıgerme

    Göçay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Göçen, oyuncu eşi Gülseven Yılmaz'la Sarıgerme'de bulunan otellerinde karşıladı yeni yılı... Yıl boyunca otelin kral dairesini kendileri için ikametgah olarak kullanan çift, yeni yıla da çocuklarıyla birlikte sakin bir ortamda girdi.

    Cansen Yeni-Burak Kut / İstanbul

    Popstar Burak Kut ve doktor eşi Cansen Yeni Kut, yılbaşı gecesi çocuklarıyla birlikte İstanbul'daki evlerinde kalmayı tercih etti. Normalde de yeni yıl ve özel günleri ailece evde kutlayan çift için bu kısıtlama sorun olmamış.

    Eftelya-Ferruh Taşdemir / Miami

    Taşdemir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferruh Taşdemir, eşi Eftelya Hanım'la birlikte yeni yıl öncesi ABD'nin Miami şehrine gitmişti. Yeni evini yılbaşı gecesine hazırlayan işadamı, 2021'e ailesi ve sanatçı dostlarıyla birlikte girdi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İstanbul Yılbaşı Londra Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title