Haberler

Zor Anlar Yaşattılar

Ünlü Şovmen Beyaz'a, Katıldığı Kozmetik Firmasının Tanıtım Geccesinde Kadın Hayranları Zor Anlar Yaşattı. Beyaz'ı Öpmek İçin Sıraya Giren Hayranları Cep Telefonları İle Ünlü Şovmeni Görüntüledi.

HiltonSA Oteli'nde düzenlenen tanıtım toplantısında Avon'un tarihini konu alan kısa film yayınlandı. Ardından sahneye çıkan Beyaz, Avon Satış Direktörü Gülay Başaran, Avon Pazarlama ve Satış Hizmetleri Direktörü Jinet Kohen ile Pazarlama İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Eda Beken'i konuk etti.

Esprileriyle konuklarına zor anlar yaşatan Beyaz, Avon için hazırladığı skeçlerle de büyük beğeni topladı. Beyaz, Güney Bölgesi'ndeki satış temsilcilerinin katıldığı toplantıda birbirinden komik esprileriyle satış temsilcisi hayranlarına hoş vakit geçirtti.

Kuruluşunun 120'nci yıldönümünü kutlayan Avon'un Satış Direktörü Gülay Başaran, firma olarak meme kanseriyle mücadele etkinliklerini anlatarak, "Satılan ürünlerden ayrılan payla 3 hastaneye mamografi cihazı aldık. Temsilcilerimiz desteğiyle bu sayının daha da artacağına inanıyorum. Makyaj, ayak ve cilt bakımı konusunda oluşturduğumuz pazar yine temsilcilerimiz sayesinde her geçen gün büyüyor" dedi. Başaran, Avon Türkiye ekibi olarak David Mc Connel ödülünü aldıklarını da sözlerine ekledi.

Beyaz, konuklarıyla sohbetini bitirdikten sonra Güney Bölgesi'nde dereceye giren temsilcilere ödüllerini vermek için sahneye çağırınca kadınlar arasında itişmeler yaşandı. Sahneye çıkan temsilciler ünlü şovmeni öpmek için önce sıraya girdi, daha sonra da güvenlik görevlileri tarafından yerlerine alındı.

Temsilci hayranlarını geri çevirmek istemeyen Beyaz ise kendine ulaşabilen hayranlarının hepsini öptü. Ödüller sahiplerine ulaştırıldıktan sonra Beyaz, koşarak sahneden ayrıldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title