Haberler

Zonguldakspor Kömürspor, Plajdan Gelir Sağlayacak

Spor Toto 2. Lig’de mücadele veren Zonguldak Kömürspor’a destek amacıyla gerçekleştirilen toplantıdan karar çıktı.

Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'a destek amacıyla gerçekleştirilen toplantıdan karar çıktı.

Milli Emlak Müdürlüğü, Kapuz Plajı'nın boşaltılmasını istemesinin ardından Vali Ali Kaban öncülüğünde toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası çıkan kararda plaja giriş, şezlong ile plajın otopark gelirlerinin Zonguldak Kömürspor'a verilmesi kararı çıktı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Zonguldak Valisi Ali Kaban, "Bugün hakikaten benim için güzel bir gün. Zonguldakspor için güzel ve verimli bir toplantı oldu. Bunun için belediye başkanımıza ve kulüp başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz bunun belediyenin devam etmesini belediyenin başarılı çalışmaları olduğunu biliyorduk. Ancak bir tarafta da bizim vazgeçilmezimiz olan Zonguldakspor'a katkı vermek için bir çalışma oldu. Taraflar konuya sağ olsunlar anlayışla yaklaştılar. Neticede kapuz plajının belediyemizde işletmesine devam etmesine ancak giriş, otopark, şenzlog ve şemsiye gelirlerinin Zonguldak kömürspora bırakılmasına mutabık kaldılar" diye konuştu.

Tüm amaçlarının Zonguldak ve Zonguldakspor'un eski günlerdeki gibi özlenen günlerine dönmesi olduğunu ifade eden Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner de şöyle dedi:

"Zonguldak'a ve Zonguldakspor'a hayırlı uğurlu olsun. Zonguldak kazansın. Bizim amacımız Zonguldak'ın ve Zonguldaksporumuzun eksi özlenen günlerine dönmesidir. Bütün çabamız gayretimiz bu yöndedir. Sayın Valimiz Zonguldakspor'un bir yere gelebilmesi konusunda büyük gayret gösterdi. Kendisine müteşekkiriz Zonguldak halkının Valimizin kıymetini bilmesini temenni ediyorum. Ayrıca tesis konusunda da gelişmeler var. Biliyorsunuz bir tesisimiz yoktu. Valimizin talimatlarıyla Milli emlak tarafından çalışmalar yapılıyor. İnşallah bir an evvel nihayetlenirse Zonguldakspor bir tesise ve antrenman sahasına kavuşacak." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kaban Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title