Haberler

Zonguldak: Zonguldak Tarım İl Müdürü Akın Hollanda ve Polonya'da İncelemelerde Bulunacak

- Zonguldak İl Tarım Müdürü Yusuf Akın Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarafından İncelemelerde Bulunması İçin Hollanda ve Polonya'ya Gönderildi.

- Zonguldak İl Tarım Müdürü Yusuf Akın Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından incelemelerde bulunması için Hollanda ve Polonya'ya gönderildi.

Yusuf Akın, Hollanda'da Su ürünleri sektörünün AB Müktesebatına Uyum Projesi, Polonya'da Kırsal Kalkınma Planının Etkin Uygulanması için Kurumsal Kapasitenin Güçlendirilmesi Projesi konusunda incelemelerde bulunacak. Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen birer haftalık inceleme gezisinin ilk durağı Hollanda'da heyet Su Ürünleri Sektörünün AB Müktesebatına Uyum projesinin Eşleştirme bileşenleri kapsamında kaynak yönetimi, araştırma koruma, kontrol uygulamaları, ürünlerin karaya çıkarılması, nakliye ve pazarlama aşamalarında veri toplanması, raporlanması konuya ilişkin uygulamaları yerinde incelenmesinde bulunacak.

Polonya gezisinde ise Kırsal Kalkınma Planının Etkin Uygulanması için Kurumsal Kapasitenin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında çalışma ziyaretlerinde bulunacağı öğrenildi.

Zonguldak İl Tarım Müdürü Yusuf Akın' ın yurtdışı ziyareti süresince İl Tarım Müdürlüğü'ne Çiftçi Eğitim ve Yayım Şube Müdürü Yaşar Erdoğan vekalet edecek.

(SD-İÇ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title