Haberler

Zonguldak: Zonguldak'ta Yerel Yönetimler

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine Bağlı Perşembe Beldesi'nde Örnek Bir Kent Kurulacak.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe Beldesi'nde örnek bir kent kurulacak.

Perşembe Belediye Başkanı Burhan Alibabaoğlu yaptığı açıklamada, beldede çarpık kentleşme ve eski yapılaşmanın imar planları ile kadastro paftalarına uymaması nedeniyle örnek kentin kurulacağını söyledi. Örnek kent uygulamasının şehir merkezindeki 500 dönümlük arazi üzerine kurulacağını ifade eden Alibabaoğlu, "Beldemizde eski yapılaşma, imar planlarına ve kadastro paftalarına uymamaktadır. Bunun için merkezindeki 500 dönümlük arazinin üzerinde imar 18 uygulaması başlattık. Bu uygulama içerisinde kapalı pazaryeri, düğün salonu, dolmuş, minibüs, otobüs, garaj bölümü, otogar, belediye konutları bulunacaktır. Aynı kent içerisinde 4 dönüm arazi üzerinde yeşil alan, park, şelale, oturma bankları olan meydan ile 22 metre genişliğinde şehrimize giriş ve çıkışı sağlayacak yeni bulvarlar, dar sokaklar, ara caddeler düşünüyor ve yeni yolların kenarlarına iş yerleri açarak yapı ruhsatına hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Tamamlandığında yeni ve son derece modern ve örnek bir şehir meydana gelmiş olacak" dedi.

Burhan Alibabaoğlu, 2007 yılı içerisinde başlanacak olan projenin 6 ay içerisinde tamamlanacağını ve 110 bin YTL' ye mal olacağını ifade etti.

(SD-İÇ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title