Haberler

Zonguldak: Zonguldak'ta Kardan Evin Çatısı Çöktü: 3 Yaralı

Zonguldak'ın Elvanpazarcık Beldesi'nde, Kar Nedeniyle Çöken Çatının Altında Kalan 3 Kişi Ağır Yaralandı.

Zonguldak'ın Elvanpazarcık Beldesi'nde, kar nedeniyle çöken çatının altında kalan 3 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ta yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken, Elvanpazarcık Beldesi'nde Ayşe Karakaya'ya ait ahşap evin çatısı aşırı kar nedeniyle göçtü. Çöken çatı altında kalan Ayşe Karakaya (72) ve çocukları Mehmet Karakaya (32) ile Hamide Karakaya (28), komşuların yardımıyla kurtarıldı. Ağır yaralanan Karakaya ailesi hastaneye getirilmek için uzun süre yolun açılmasını bekledi. Grayderin karı temizlemesiyle yolu açılan beldeden Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 3 kişi tedavi altına alındı.

Yaralıları hastaneye getiren komşuları, aşırı yağan kar nedeniyle eski olan ahşap evin çatısının göçtüğünü belirterek, "Yaralıları kar ve enkazın altından zor çıkardık. Bunların kimi kimseleri yok. Maddi durumları da iyi değil. Bizlerin yardımlarıyla yaşıyorlardı. Devlet yetkililerinin destek olmasını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title