Haberler

Zonguldak: Zonguldak'ta Fuhuş İddiası

Zonguldak'ta kızlarını para karşılığı erkeklere sattığı iddia edilen anne ile baba, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Zonguldak'ta kızlarını para karşılığı erkeklere sattığı iddia edilen anne ile baba, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Zonguldak'ın Çatalağzı Beldesi'nde meydana gelen olayda, aldıkları bir ihbar üzerine harekete geçen polis, anne Nurtan A. ile eşi Hayri A.'yı, kızları B.A.'yı (17) para karşılığı erkeklere sattıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Çocuk Şubesi'ne götürülen ve bir psikolog nezaretinde ifadesi alınan B.A., annesi ile babasının yaklaşık 1 yıldır kendisini erkeklere para karşılığı sattığını söyledi. Genç kızın ifadesinden yola çıkan emniyet güçleri ise, B.A. ile ilişkiye girdiği tespit edilen 12 kişiden 3'ünü yakaladı. Genç kızla birlikte olduklarını itiraf eden M.A., Ö.K., E.A. ile anne Nurtan A. ve baba Hayri A., sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye götürülüşü sırasında anne Nurten A., gazetecilere tepki gösterdi. Nurten A. polis tarafından güçlükle zapt edilirken, 3 şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kızlarını fuhşa sevk eden anne ile babası ise tutuklanarak Beycuma Özel Tip Cezaevi'ne gönderildi.

Zonguldak Devlet Hastanesi'nde sağlık raporu alınan B.A. da savcılık kararıyla koruma altına alınarak Zonguldak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Merkez Çocuk Yuvası'na teslim edildi. B.A.'nın, yaşadığı olay nedeniyle daha önce 2 kez intihara kalkıştığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title