Haberler

Zonguldak: Zonguldak'ta Bilim Şenliği

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilköğretim okulları arasında Fen ve Teknoloji Bilim Şenliği yapıldı.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilköğretim okulları arasında Fen ve Teknoloji Bilim Şenliği yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen bilim şenliği, Çıraklık Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Yapılan şenlikte, öğrencilerin hazırladığı projeler yarıştı. Daha önce merkez ilçe okullarının yarıştığı şenlikte bu yıl ilçelerden de projeler yarışmaya katıldı. Kilimli Madenciler İlköğretim Okulu, Alaplı Hayriye Gürsoy İlköğretim Okulu, Çaycuma İsmail Hakkı Tonguç İlköğretim Okulu, Devrek Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu, Ereğli Nurdan-Ahmet Orhanoğuz İlköğretim Okulu ve Gökçebey Atatürk İlköğretim Okulu'nun yarıştığı şenlikte öğrenciler, jüri üyelerine projelerini tanıttı.

Bir konuşma yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Celil Demirci, "Burada öğrencilerimizin birbirinden güzel projelerini görme fırsatı bulduk. Onları böyle çalışmalarda görmek bizleri mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. Her birinin projesi, bize göre takdire şayan çalışmalardır. Hepsini çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bilim şenliğinde, Kilimli Madenciler İlköğretim Okulu diğer rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title