Haberler

Zonguldak: Yerli Malı Haftası'nı Kutlayan Öğrenciler Rahatsızlandı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde İlköğretim Okulu Öğrencileri, Okulda Yedikleri Yiyeceklerden Zehirlenerek Hastanede Tedavi Altına Alındı.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde ilköğretim okulu öğrencileri, okulda yedikleri yiyeceklerden zehirlenerek hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Çiğdemli Köyü'ndeki İlköğretim Okulu'nda Yerli Malı Haftası kutlamaları kapsamında okula, ailelerin hazırlayıp getirdiği pasta, kek ve kurabiyelerin dışında, dışarıdan alınan cips ve kolayı içen öğrencilerde, bir müddet sonra mide bulantısı başladı. Okul idaresi, rahatsızlanan 11 öğrenciyi Süleymanbeyler Sağlık Ocağı'na kaldırdı. Şüphe üzerine hastaneye sevk edilen 1'i ağır toplam 11 öğrenci daha sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürülerek müşahede altına alındı. Kader, Bahar, Meral, Selda ve Hacer Yaman, Büşra İpek, Kader Keskin, Pınar Şebek, Hasret Cengiz, Muhammet Aydoğan ve Tarık Ayyıldız isimli öğrencilere hastanede serum takılırken, aileleri de acil servise akın etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da öğrencileri ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı. Akpınar, öğrencilerde korkulacak bir durumun olmadığını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title