Haberler

Zonguldak'taki Su Baskınları

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, İlde Meydana Gelen Sağanak Yağış Sebebiyle Oluşan Su Baskınlarının Bazı İşyerleri ve Konutlarda Hasara Yol Açtığını Bildirdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, ilde meydana gelen sağanak yağış sebebiyle oluşan su baskınlarının bazı işyerleri ve konutlarda hasara yol açtığını bildirdi.

Başkan Gonca, su baskınlarından zarar gören esnaf ve halka geçmiş olsun mesajı yayınladı. Yağışın başladığı Çarşamba gecesinden bu yana tüm belediye ekiplerinin 24 saat görev yaptığını ifade eden Gonca, hava şartları normale dönene kadar da aynı şekilde görev başında olacaklarını söyledi. Gonca, "1 Ağustos Çarşamba gecesi ilimizde başlayan şiddetli ve sağanak yağış bazı esnafımızın su baskınlarına uğramasına, bazı konutlarda da hasara neden olmuştur. Anılan tarihten bu yana belediyemiz ekipleri tarafından hasar ve zararın artmaması için tüm önlemler alınmış olup, gerekli müdahaleler anında yapılmaktadır. Yaşadığımız bu doğal afet nedeniyle tüm esnafımıza ve halkımıza geçmiş olsun der saygılarımı sunarım" dedi.

(OS-İÇ)

03.08.2007 17:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title