Haberler

Zonguldak'ta Yerel Yönetimler

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Şehir Merkezindeki Okul Kantinleri ile Okul Yakınlarındaki Büfeleri Denetledi.

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki okul kantinleri ile okul yakınlarındaki büfeleri denetledi.

Şehir merkezindeki 8 okulun kantinini ve okul yakınlarındaki büfeleri denetleyen zabıta ekipleri, bir büfe hakkında temizlik kurallarına uyulmadığı ve sağlık karnesiz işçi çalışıtırıldığı gerekçesiyle zabıt tuttu.

Zabıta Müdürü Nazmi Çolban, denetimlerin merkezdeki diğer okul kantini ve büfelerde de devam edeceğini ifade etti. Tüm büfe ve kantin işletmecilerini uyaran Çolban, "Gıda maddelerinin en çok tüketildiği yerler olan okul kantinlerine ayrı bir önem veriyoruz. Söz konusu olan çocuklar olduğu için satılan ürünlerin hijyenik koşullarda yapılması, hazır gıdaların son kullanma tarihleri ve genel temizlik gibi konular üzerinde titizlikle duruyoruz. Bu denetimlerde kantin ve büfe işletmecilerine gerekli uyarıları yaptık. Denetimlerimiz önümüzdeki günlerde devam edecek" dedi.

(SD-AK)

05.04.2007 17:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title