Haberler

Zonguldak'ta Vatandaşların "Su" Tepkisi

Zonguldak'ın Birlik Mahallesi'nde 10 Gündür Sularının Akmadığını İddia Eden Vatandaşlar, Belediyeye Tepki Gösterdi.

Zonguldak'ın Birlik Mahallesi'nde 10 gündür sularının akmadığını iddia eden vatandaşlar, belediyeye tepki gösterdi.

Birlik Mahallesi Değirmen Sokak'ta oturan vatandaşlar 10 gündür sularının akmadığını ve sokak lambalarının yanmadığını ileri sürdü. Zonguldak Belediyesi'nin kendilerine hizmet getirmediğini savunan vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Mahalle muhtarının ve Belediye Başkanı Gonca'nın sorunlarıyla ilgilenmediğini belirten Habibe Çelebi adlı vatandaş, "Su borularında patlaklar olması ve sokağımızdaki elektrik direklerinin lambalarının bozulup kırılması nedeniyle 10 gündür evimizde su akmıyor, mahalle karanlığa büründü. Yolumuzun, sokak lambalarının ve boruların bir an önce tamirinin yapılması gerekiyor. Muhtara ve belediye yetkililerine durumu iletmemize rağmen hiçbir şey yapılmadı" dedi.

Konuyla ilgili Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Ender Yüksel, "Bize şuana kadar ulaşmış bir sorun yok. Bu konuda sorun varsa acilen ekiplerimizi o mahalleye yönlendiririz. Bize imza ile müracaat etmeleri ve bizim kabul etmemiz gibi bir konu da olmamıştır" diye konuştu.

(SD-İÇ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title