Haberler

Zonguldak'ta koronavirüs denetimi

Güncelleme:

Zonguldak'ta koronavirüs denetimiZONGULDAK'ta, koronavirüs salgınına karşı Vali Mustafa Tutulmaz'ın katılımıyla denetim gerçekleştirildi.

Zonguldak'ta koronavirüs denetimi

ZONGULDAK'ta, koronavirüs salgınına karşı Vali Mustafa Tutulmaz'ın katılımıyla denetim gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında saat 10.00'da başlayan denetime, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Gönen Süslü, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner katıldı. Kent merkezinden başlayarak Acılık Semti'nde devam eden denetimlerde iş yerleri, toplu yaşam alanlarında bulunan vatandaşlar, sosyal mesafe kuralları ve maske konularında uyarıldı. Vali Tutulmaz, vatandaşlarla sohbet ederek alınan tedbirlere uyulmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Mustafa Tutulmaz Zonguldak Haberler

500

Yorumlar (1)

Celal:

Herkes bilmiyorlar gibi hareket ediyorlar bumil letecobanmi ilazim sanki herkes işine geldiği gibi hareket ediyor lar top lum olarak duyarsız oldugumuz için denet lemeynen olmaz hekim de üstün düşeni yapmalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title