Haberler

Zonguldak'ta İnternet Kesintileri

Zonguldak'ta, Telekom Çalışanlarının Greve Başlamasının Hemen Ardından İnternette Kesintiler Başladı. Yetkililer, İki Saat Süren İlk Kesintinin Grevden Kaynaklanmadığını Söylerken, İnternet Kafeciler Kesintilere Tepki Gösterdi.

Zonguldak'ta, Telekom çalışanlarının greve başlamasının hemen ardından internette kesintiler başladı. Yetkililer, iki saat süren ilk kesintinin grevden kaynaklanmadığını söylerken, internet kafeciler kesintilere tepki gösterdi.

Telekom çalışanlarının grev kararını hayata geçirmesinin ardından bugün Zonguldak'ta internet, Avea ve Turkcell GSM hatlarında kesintiler başladı. Sabah saatlerinde başlayan internet ve GSM kesintileri, kent merkezindeki Telekom binası önünde çalışanların yaptığı eylem saatine kadar sürdü.

Telekom yetkilileri, kesintilerin oluşan arızadan kaynaklandığını ifade etti. İnternet kafe sahipleri ise ekonomik açıdan zarara uğradıklarını söylerken, vatandaşlar da aksayan online işleri nedeniyle kesintiye tepki gösterdi.

Kozlu beldesinde Online internet cafe sahibi Nurettin Yolcu, "Arkadaşlarımızın birçok sıkıntısı var. Temelde güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bizden kaynaklanmayan sıkıntılarla karşı karşıya kalıyoruz. Cezai müdahalelere maruz kalıyoruz. Görüyorsunuz, bugün internet hizmeti yok. Hiçbir gelir olmayacak. Ama giderler aynı şekilde devam ediyor. Cezai müeyyidelerle karşı karşıya kaldığında dayanamayacak, kapatacağız. Topluma böyle bir internet kafeden aldığı hizmeti sunamayacağız" dedi.

Cafe İn İnternet Cafe'nin sahibi Ersin Uzun da dünyanın neresine gidilirse gidilsin internetsiz hayat düşünülemiyeceğini belirterek şöyle konuştu: "Bir vatandaş olarak, internet kafe sahibi olarak hepimizi bu kesinti etkileyecek. Bankalarda, devlet dairelerinde oluşan kuyruklar, beklemeler hepimizi etkileyecek. Sorunun tatlıya bağlanarak eskisi gibi sorunsuz, hızlı bir şekilde devam etmesini istiyoruz. Bilgisayarlarımızı açtık internet yok. Gelen birçok kişi geri döndü. Bugün bankaya gideceğim. Neler

yaşayacağımı kestiremiyorum."

(SD-İÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title