Haberler

Zonguldak'ta Fetö/pdy Soruşturması

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Fetulahçı Terör Örgütü ve Paralele Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan 18 akademisyen ilk kez hakim karşısına çıktı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Fetulahçı Terör Örgütü ve Paralele Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan 18 akademisyen ilk kez hakim karşısına çıktı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Fetulahçı Terör Örgütü ve Paralele Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan aralarında Rektör Yardımcıları, Dekan, Dekan Yardımcıları, Profesör ve Öğretim Görevlilerinin de bulunduğu 18 kişi Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen tutuklu sanıklar ilk kez hakim karşısına çıkarak ifade verecekler.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek olan dava tutuklu sanıkların yanı sıra aileleri katıldı. Hakim karşısına çıkacak olan 18 tutuklu 3 tutuksuz sanık olmak üzere toplam 22 kişinin ifadesine başvurulacak. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title