Haberler

Zonguldak'ta Bayıltan Koşu

Zonguldak'ta, '4 Aralık Dünya Madenciler Günü' etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Madenciler Yol Koşusu'na katılan bazı öğrenciler baygınlık geçirdi.

Zonguldak'ta, '4 Aralık Dünya Madenciler Günü' etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Madenciler Yol Koşusu'na katılan bazı öğrenciler baygınlık geçirdi.

Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi ve Atletizm İl Temsilciği işbirliğince Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda düzenlenen koşuya 8 okuldan 110 öğrenci katıldı. 1000 metre yıldız kızlar, 1500 metre yıldız erkekler, 1500 metre genç kızlar ve 2 bin metre genç erkekler kategorilerinde yarışan öğrenciler soğuk havaya rağmen dereceye girebilmek için mücadele etti.

Öğrencilerden bazıları parkuru tamamlayamadan, bazıları da bitiş çizgisinde fenalık geçirip kendilerini yere attı. Baygınlık geçiren öğrencilere sağlık görevlileri ve öğretmenleri müdahale etti. Genç kızlar kategorisinde 3'üncü olarak koşuyu bitirip baygınlık geçiren Rabia Çolban'a ambulansta müdahale edildi. Çolban, bir süre tedavi gördükten sonra kendine gelebildi. Yarışlar sonunda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dünya Madenciler Günü Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title