Haberler

Zonguldak'ta Akıl Almaz Dolandırıcılık

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinin Basat köyünde bir şahıs, sosyal medya üzerinden arkadaşını sahte altınla dolandırdı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinin Basat köyünde bir şahıs, sosyal medya üzerinden arkadaşını sahte altınla dolandırdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Çaycuma'da yaşandı. Oğuzhan B.(24) isimli şahıs Kocaeli'de ikamet eden arkadaşına hazine bulduğunu söyledi. Bunun üzerine şahıs sosyal medya üzerinden arkadaşına sahte altın resimleri gönderdi. Şahıs daha sonra arkadaşlarından altın bulma hevesiyle 100 bin TL alarak kayıplara karıştı. Olaydan kısa zaman sonra Oğuzhan B.'ye ulaşmaya çalışan asker arkadaşları, ulaşamayınca durumu polise bildirdi. Kısa süre sonra 100 bin TL ile kayıplara karışan Oğuzhan B., jandarma tarafından yakalandı. Şahısın ifadesi cumhuriyet savcılığı tarafından alındıktan sonra, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Beycuma Cezaevine gönderildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Çaycuma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title