Haberler

Zonguldak'ta 23 Nisan coşkusu

Güncelleme:

Zonguldak'ta, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Valilik binası önünde çelenk sunum töreni düzenlendi.

Zonguldak'ta, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Valilik binası önünde çelenk sunum töreni düzenlendi.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Zonguldak'ta Valilik binası önünde bulunan Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürlüğü çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yaptı. Tosun; "23 Nisan Ulusal ve Çocuk Bayramı programımıza hoş geldiniz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101'inci yılı biraz buruk da olsa, öğrencilerimizin balkonlarından aydınlık gülüşleriyle kutlanıyor. 23 Nisan, Türk milletinin iradesini resmen ilan ettiği gündür. Bugünü, Salgın nedeniyle buruk da olsa gururla kutluyoruz. 23 Nisan 1920, Türk milletinin dönüm noktasıdır." dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak 23 Nisan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title