Haberler

Zonguldak: Şirket Haberleri

Koç Holding ve Zonguldak'taki Koç bayileri tarafından toplanan 20 bin YTL ile Zonguldak'ın Kilimli Beldesi'nde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konferans Salonu onarıldı.

Koç Holding ve Zonguldak'taki Koç bayileri tarafından toplanan 20 bin YTL ile Zonguldak'ın Kilimli Beldesi'nde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konferans Salonu onarıldı.

Konferans salonunun onarımı nedeniyle Kilimli Beldesi'ndeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda yapılan törene Vali Yavuz Erkmen, Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Salih Alemdar, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Eğitim Sekreteri Ramazan Denizer, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler ile Koç Holding ve Koç bayilerinden temsilciler katıldı.

Koç Holding ve Koç bayileri adına konuşan Umut Pazarlama ortaklarından Ayşen Orhan, "Koç Holding'in 'Ülkem İçin Günü' projeleri kapsamında başlatmış olduğu proje kapsamında Vali Yavuz Erkmen ile birlikte hazırlamış olduğumuz projeyi holdinge gönderdik. Proje onaylanınca hemen çalışmalara başladık. Zamanımız kısa olduğundan ancak Kilimli Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun konferans salonunun tefrişini yapabildik. Geleneksel olacak ve her yıl devam edecek olan 'Ülkem İçin' projeleriyle umarım gelecek yıllarda Koç Holding ve Koç bayileri olarak Zonguldak'a çok daha güzel eserler yaparız. Proje 20 bin YTL'ye mal oldu. Projeye 15 Koç bayii katılarak destek verdi" diye konuştu.

Daha sonra konuşan Vali Yavuz Erkmen ise, "Arkadaşlarımız birikimlerini ve mesailerini harcayarak okulu böyle bir konferans salonuna kavuşturdu. Bu, onların toplumsal ve sosyal sorumluluklarının, duyarlılıklarının göstergesidir. Çocuklarımız ve gelecekleri için hayırlı olmasını temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç da, her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğine dikkat çekerek, "Bu toplumda yaşayan fertler olarak herkes önce kendi sorumluluğunu bilmelidir. Herkes kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmelidir. Cumhuriyet İlköğretim Okulu için bu duyarlılığı gösterenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Açılışın ardından Vali Erkmen tarafından Koç bayileri adına Ayşen Orhan'a, plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title