Haberler

Zonguldak-Muharrem İnce, Bartın ve Zonguldak Mitinglerine Katılacak-Hd

Muharrem İnce, Bartın ve Zonguldak mitinglerine katılacakCHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Bartın ve Zonguldak'ta yapılacak mitinglere katılacak.

Muharrem İnce, Bartın ve Zonguldak mitinglerine katılacak

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Bartın ve Zonguldak'ta yapılacak mitinglere katılacak.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün gece saatlerinde sosyal medya hesabından, Sesim kısıldı, yarın yapmayı planladığımız Zonguldak ve Bartın mitinglerimizi iptal edersek kusura bakmayın. Önümüzdeki günlerde telafi ederiz paylaşımında bulundu. İletişim koordinatörlüğü ise Muharrem İnce'nin, Bartın ve Zonguldak mitinglerinin iptal edildiğini duyurdu. Ancak parti yetkilileri, Muharrem İnce'nin Bartın ve Zonguldak mitinglerine katılacağı bildirilerek, il başkanlıklarına bildirdi. CHP Zonguldak İl Başkanvekili Hakkı Güney yaptığı açıklamada, Bir rahatsızlığından dolayı böyle bir olay yaşandı. Yaptığımız görüşmelerde geleceğini bildirdi. Örgütler ona göre hazırlığını yaptı. Biz İnce'yi bekliyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz. Burada bir talep var kendisine karşı. Bunu ona bildirdik. O da, 'Tamam geliyorum' dedi diye konuştu. CHP Bartın İl Başkanı İlknur Erkan ise, Biz 1 haftadır Muharrem İnce'nin mitingi için hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Kendisinde biraz ses kısıklığı olmuş, böyle bir olay yaşadık. Geliyor gelmiyor gibi sıkıntılar oldu ama, çok şükür düzelmiş. Biraz önce Engin Altay aradı. Kendisinin düzeldiğini, karayoluyla Bartın'a geleceğini söyledi. Bizde çok heyecanlıyız. Büyük bir hevesle kendisini bekliyoruz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Zonguldak Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title