Haberler

Zonguldak: Milletvekillerinden Çaycuma'ya Ziyaret

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ni ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, bölgenin kalkınacağı sözünü verdi.

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ni ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, bölgenin kalkınacağı sözünü verdi.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bölge gezilerine başlayan AK Parti'li milletvekilleri, sorunları yerinde görmek amacıyla Çaycuma İlçesi'ni ziyaret etti. AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen, ilk olarak Çaycuma Kaymakamı Musa Işın'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Köksal Toptan, "Göreve geldiğimizden beri Çaycuma ve çevresinin sorunlarını çözebilmek için büyük gayret sarf ettik. Hep güzel şeylerin olması için uğraştık. Filyos Vadisi ile ilgili gerçekleştirmek istediğimiz projeler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar sonrasında Çaycuma tüm problemleri çözülmüş, sorunsuz ve modern bir kent haline gelecektir" dedi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) işçi alımı ve atıl vaziyette bulunan Saltukova Havaalanı ile ilgili açıklamalarda da bulunan Toptan, "Havaalanının uçuşa elverişli hale getirilebilmesi için yapılan çalışmalar, ihale aşamasına gelmiştir. TTK'ya adam kayırma olmadan, hiçbir tesir ve etki altında kalmadan, sınav ve kura sistemiyle işçi alımı gerçekleştirilmiştir. Alınan işçiler eğer işlerinde başarılı olurlarsa, yeni işçi alımı gündeme gelecektir. Çaycuma, Devrek ve Gökçebey ilçelerinin yol ve su sıkıntısı, yıl sonuna kadar giderilmiş olacak. Bu yaptığımız başarılı çalışmalarda başta Çaycuma Kaymakamı olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Milletvekilleri, daha sonra yetkililerle birlikte esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinden sonra Çaycuma Belediyesi'ne geçen milletvekilleri, yerel çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Pehlivanlar Mahallesi'nde yapılması düşünülen piknik alanı, Barbaros İlköğretim Okulu çevresi, Çaycuma Şehir Stadyumu önündeki parke çalışmaları ve Seka Sosyal Tesisleri'nde restore edilen evlerde de incelemelerde bulunan milletvekilleri, daha sonra AK Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı'nın yeni binasının açılışına katıldı.

Milletvekilleri, Çaycuma'ya bağlı Perşembe, Nebioğlu, Karapınar, Filyos ve Saltukova beldelerini de ziyaret etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title