Haberler

Mendirekte Kayalıklara Düşen Adam Polisi Arayarak Kurtuldu

Güncelleme:

Zonguldak Kozlu'da gittiği mendirekte kayalıkların arasına düşerek yaralanan 28 yaşındaki Mehmet Çiv, cep telefonundan polisi arayınca kurtuldu.

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi'nde alkol almak için gittiği mendirekte kayalıkların arasına düşerek yaralanan 28 yaşındaki Mehmet Çiv, cep telefonundan polisi araması sayesinde kurtarıldı. Ekiplerin güçlükle kayalıkların arasından çıkardığı Çiv, "Beni kurtaranlar gelsin yanıma. Ben hakkımı helal edeceğim" diye bağırarak ekipleri yanına çağırdı.

Olay, akşam saat 20.00 sıralarında Kozlu Limanı'nda meydana geldi. Mehmet Çiv, akşam saatlerinde 300 metre uzunluğundaki mendireğin en uç kısmına giderek alkol almaya başladı. Bir süre yalnız başına alkol alan Çiv, ayağa kalktığı sırada dengesini kaybederek kayalıkların arasına düştü. Ayakları denizde, vücudu ise kayalıkların üzerinde sırtüstü yatan Çiv, kendi imkanlarıyla kurtulmayı başaramayınca '155 Polis İmdat' hattını arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri yönlendirildi. Polis, uzun süre el feneriyle mendirekte yaralı Çiv'i aradı. Yaklaşık 10 dakikalık aramanın ardından polis, yaralıyı mendireğin en uç kısmında kayalıkların arasında acı içerisinde kıvranırken buldu. AFAD ekibi, yaralı Çiv'i sedyeye bağlayarak dar kayalıkların arasından güçlükle yukarı çıkardı. Çiv, kendisine ilk müdahaleyi yapan sağlık görevlilerine, 'Beni çıkartan ağabeylerim gelsin. Ben hakkımı helal edeceğim onlara. Ben bir şey istemiyorum ağabeylerim gelsin. Onlar bir tane. İnsan kurtaranlar adam gibi adamö diyerek kendisini kurtaranları yanına çağırdı. Ekipler, kayalıkların arasında güçlükle ilerleyerek yaralıyı ambulansa kadar taşıdı. Ambulansta da yine kendisini kurtaranları çağıran Çiv, ayağa kalkmak isteyince 'Otur' diye sağlık görevliler tarafından azarlandı.

Çiv, tedavi edilmek üzere Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun bazı yerlerinde kırıklar olduğu belirlenen Çiv'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Kozlu Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title