Haberler

Son dakika haberi: Zonguldak'ta Kovid-19 salgınına yenik düşen polis memuru için tören düzenlendi

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden trafik polisi Mustafa Dönmez için görev yaptığı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören gerçekleştirildi.

Dönmez'in Türk bayrağına sarılı naaşı, törenin yapılacağı Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi.

Törende konuşan Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Acımızı paylaşmak, ona son görevimizi yapmak için buradayız. Şüphesiz ki bizim için en zor anlar, bu anlardır. Cenabıallah'ın takdiri üzerinde başka bir takdirimiz olmadığı için değerli kardeşimizi yüreğimize gömeceğiz. Geride kalan ailesine, çocuğuna sahip çıkacağız. Bu bizim devlet olarak en önemli görevimizdir." dedi.

Polis, jandarma ve sağlık personelinin zorlu süreçte özveriyle görev yaptığını vurgulayan Çorumluoğlu, "O manada değerli kardeşimize hak ve hukuklarımızı devlet olarak helal ediyoruz." ifadesini kullandı.

Törende helallik alındığı sırada Dönmez'in yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

Polis eskortu eşliğinde cenaze aracıyla Alaplı ilçesine götürülen Dönmez'in cenazesi, Çağlayan Camisi önünde kılınacak namazının ardından Çatak köyünde toprağa verilecek.

Törene, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İsmail Aydın ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik'in yanı sıra Dönmez'in ailesi, siyasiler, yakınları ile meslektaşları katıldı.

Geçen yıl İlçe Emniyet Müdürlüğünce salgınla mücadele kapsamında hazırlanan videoda yer alan evli ve 1 çocuk babası Dönmez, vatandaşları ekip otosundan anonsla Kovid-19'a karşı uyarmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Hisarcık Ereğli Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title