Haberler

Zonguldak: Kamu-sen Zonguldak İl Temsilcisi Alemdar'dan "Eğitim" Açıklaması

Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Salih Alemdar, milli eğitim yatırımları açısından Zonguldak'ın çok geride bırakıldığını belirterek, her Cuma Namazı'ndan sonra toplanan yardımların zor şartlarda bulunan okullara aktarılmasını önerdi.

Salih Alemdar, yaptığı açıklamada, "Bakıyorsunuz her Cuma Namazı çıkışı camiye yardım denilerek para toplanıyor. Ben müftülükten araştırdım, okul sayımız kadar camimiz var. Camilerin kapısı yapılsa minaresi için, minaresi yapılsa şadırvanı için para toplanıyor. Öte yandan geleceğimizin teminatı dediğimiz çocuklarımız ve onları yetiştiren eğitim yuvalarımız için kimse kılını kıpırdatmıyor. Ben diyorum ki, ortak bir çalışma yapılarak zaman zaman camilerden toplanan paralar okullara da aktarılsın. Mesela bu kampanya 1 ay devam etsin ve 1 ay boyunca toplanacak paralar en mağdur durumda olan 1 veya daha fazla okulumuzun ihtiyacına, inşaatına kullanılsın. Eksiklikleri giderilsin, camı çerçevesi takılsın. Milli Eğitim'in başında 'milli' yazıyor diye bu çalışmadan geri kalmamalıyız. Çünkü gelen ödenekler, Zonguldak'ın okul sorunlarını çözmüyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title