Haberler

Zonguldak: Hayvanseverler Tedhitlerden Şikayetçi

- Zonguldak Doğa ve Doğal Yaşam ile Evcil Hayvanları Koruma Barındırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kutlu Günvar, hayvanseverlerin komşuları tarafından tehdit edildiğini ifade ederek, yasaların kendilerinden yana olduğunu belirtti.

Doğa ve Doğal Yaşam ile Evcil Hayvanları Koruma Barındırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kutlu Günvar, başkasını rahatsız etmeden hayvan besleyenlerin şikayet edilmesine tepki gösterdi. Kutlu Günvar, "Gelin el ele verelim, muhtaç hayvanlara yardım edelim. Bu hem dinimizce sevaptır, hem de kültür olayıdır. Bir çok hayvansever dostumuzdan, tehditler aldıkları yönünde derneğimize şikayetler geliyor. Sokak hayvanlarına bakan hayvanseverlere, 'hayvanları toplarız, yok ederiz' türünden tehditler ediliyor" dedi.

Günvar, bu tehditlerin kendilerini korkutmayacağını söyleyerek, "Hiçbir insan sizin bu duygunuza engel olamaz. Tabi ki kimseleri rahatsız etmeden, üzmeden, tedirgin etmeden, sevmeme duygularına saygı duyarak bu keyfi sürdürün. Her türlü problemlerinizde derneğimiz size açıktır. AYrıca yasalar da bizden yana" diye konuştu.

(SS-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title