Haberler

Zonguldak: Ereğli'de Okullarda Hırsızlık

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, 6 Ayrı Okuldan Hırsızlık Yapan 3 Öğrenci, Son İşlerinde Okulun Güvenlik Kamerasına Yakalandı.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, 6 ayrı okuldan hırsızlık yapan 3 öğrenci, son işlerinde okulun güvenlik kamerasına yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Ereğli İlçesi'nde son bir hafta içinde 6 okulda hırsızlık olayının yaşanması polisi harekete geçirdi. Hacı Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Kardeşler Lisesi, Hatice Erdem Denizcilik Meslek Lisesi, Pestilci İlköğretim Okulu, Turgut Reis İlköğretim Okulu, Köseler İlköğretim Okulu ve İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu peş peşe soyuldu. Kimliği belirlenemeyen hırsızlar, okuldan çeşitli eşyalar alırken, bazı eşyalara da zarar verdi. Bunun üzerine okullarda incelemelerini artıran polis, soyulan 6 okuldan güvenlik kamerası olan tek okul Hatice Erdem Denizcilik Meslek Lisesi'nin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Ereğli'de değişik okullarda öğrenci oldukları anlaşılan A.M.Ş. ve T.K, koridorda dolaşıp kapıları zorlarken ve kaçarken görüntülendi.

Polis tarafından kısa sürede yakalanan zanlılar, alınan ifadelerinde diğer okullardaki hırsızlık olaylarını arkadaşları N.Ş. ile birlikte yaptıklarını itiraf etti. Adliyeye sevk edilen 3 öğrenci, mahkeme tarafından yaşları küçük olduğu gerekçesiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title