Haberler

Zonguldak: Ereğli'de, Huzur Operasyonu

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Jandarma Ekipleri Tarafından Yapılan Denetimlerde, 1 Ruhsatsız Tabanca ve 2 Kilo Esrar Ele Geçirildi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, 1 ruhsatsız tabanca ve 2 kilo esrar ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, Ereğli İlçe Jandarması, halkın huzur ve güvenini sağlamak, olası suçları önlemek amacıyla Ormanlı Beldesi ile Balı Köyü'nde operasyon düzenledi. Mahkeme kararı alınarak yapılan operasyonlarda, ruhsatsız tabanca ve esrar ele geçirildi. Ormanlı Beldesi'nde yapılan ve 30 kişilik timin katıldığı operasyonda tüm umuma açık yerler arandı. Bir kahvehanede M.S. adlı kişinin üzerinde ruhsatsız tabanca bulundu. Bazı kahvehanelerde de kumar oynandığı tespit edilerek işlem yapıldı. Trafik ekiplerinin yaptığı denetimlerde ise 5 araca çeşitli suçlardan ceza kesildi.

Aynı gece Balı Köyü'nde yapılan denetimlerde ise 2 kilo kubar esrar ele geçirildi. Yapılan operasyonda H.S. adlı kişinin evinin yatak odasında 200 gram, mutfakta da 3 gram kubar esrar ele geçirildi. Yine aynı binanın üst katında oturan Ö.S.'ye ait dairenin çeşitli yerlerinde de toplam 1.5 kilo kubar esrar bulundu.

Jandarmada ifadeleri alınan zanlılar, adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title