Haberler

Zonguldak: CHP'li Özyürek'ten Devrek İl Örgütü'nü Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek, Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde Partililerle Biraraya Geldi. Özyürek, Burada Yaptığı Konuşmada, "Darbe Bizim Kitabımızda Yazmaz" Dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek, Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde partililerle biraraya geldi. Özyürek, burada yaptığı konuşmada, "Darbe bizim kitabımızda yazmaz" dedi.

Devrek Ticaret Sanayi Odası Salonu'nda (TSO) partililerle biraraya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek, "Sayın Başbakanımızın hedefi Cumhurbaşkanlığıdır. Bu mesele geçmiş dönemlerde bu kadar önemli değildi. Bu dönem özellikle AK Parti iktidarında önemli hale gelmiştir. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in temelleriyle ilgili ciddi sorunlar yaşıyoruz. Geçmişte de Türkiye'de gerici kalkışmalar, ayaklanmalar olmuştur. Ama her seferinde iş başında bulunan hükümetler, bu girişimlere karşı mücadelelerini net bir biçimde ortaya koymuşlardır" dedi.

Özyürek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, eşinin başı örtülü bir cumhurbaşkanı olması halinde kamusal alanda eşiyle birlikte bulunmasının mümkün olamayacağını da söyledi. Özyürek, "Erdoğan, cumhurbaşkanı olursa kaos olur. Elbette biz darbe olsun istemiyoruz, çünkü darbelerde en çok zararı sayın genel başkanımız, partimiz ve bizler görüyoruz. O yüzden darbe bizim kitabımızda yazmaz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title