Haberler

Zonguldak: CHP'den Başsavcı Özbakır'a Ziyaret

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Ali Koçal, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır'ı Ziyaret Etti.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Ali Koçal, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır'ı ziyaret etti.

CHP Zonguldak İl Başkanı Ali Koçal, göreve yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır'ı ziyaretinde, il genelindeki tefecilik ve uyuşturucu olaylarından yakındı. Kentte adli vakaların fazla olmamasına karşın tefecilik ve uyuşturucu olaylarının yaşandığını anlatan Koçal, suçlara yönelmenin özellikle sosyal ve ekonomik yönden insanların durumunun zayıflamasından kaynaklandığını söyledi.

Başsavcı Özbakır da kentte kömür hırsızlığı ve eş dövme olaylarının sık yaşandığını, bölgeye hizmet için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

(SD-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title