Haberler

Zonguldak: Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in Evi Kurşunlandı

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in Evi, Dün Gece Kimliği Belirsiz Kişi ya da Kişiler Tarafından Kurşunlandı.

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in evi, dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezindeki Barbaros Kutlutaş Okulu karşısında oturan Çaycuma İlçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in evi, kendisinin de evde bulunduğu sırada kurşunlandı. Gece saat 01.30 sıralarında olayın meydana geldiğini ifade eden Başkan Gülşen, "İmara aykırı kullanma ve kaçak inşaatlarla ilgili bir mücadele başlatmıştık. Bu yönde yasa dışı olarak bizi caydırmaya yönelik bir faaliyet olduğunu düşünüyoruz. Sıkılan 6 kurşundan ikisi evin içine isabet etti. Olayda şans eseri yaralanan olmadı. Bizi öldürmeye yönelik olduğunu da düşünmüyorum. Konu gerekli mercilere intikal ettirildi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title