Haberler

Zonguldak Belediyesinin En Acı Günü

Zonguldak Belediyesi, En Acı Gününü Yaşıyor. Bir Belediye Encümeni Rahatsızlığı Sonucu Hayatını Yitirirken, Bir Belediye Meclis Üyesi Annesini, Diğer Meclis Üyesi de Babasını Kaybetti.

Zonguldak Belediyesi, en acı gününü yaşıyor. Bir belediye encümeni rahatsızlığı sonucu hayatını yitirirken, bir belediye meclis üyesi annesini, diğer meclis üyesi de babasını kaybetti.

Zonguldak Eski Belediye Meclis Üyesi ve son dönem Belediye Encümen Üyesi Hasan Feyz Genç, 4 yıldır tedavi gördüğü karaciğerindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü İstanbul'da vefat etti. Dün akşam aynı saatlerde Belediye Meclis üyesi Cengiz Dilmen'in annesi Rasime Dilmen ile Belediye Meclis Üyesi Cevdet Kapkaç'ın babası Kemal Kapkaç da rahatsızlıkları nedeniyle hayatını kaybetti. Encümen Üyesi Hasan Feyz Genç için belediye önünde tören düzenlendi. Tören sonrası Genç ile Rasime Dilmen ve Kemal Kapkaç'ın cenaze namazı Acılık Camii'nde kılındı. Rasime Dilmen'in cenazesi Bartın'a gönderilirken, diğerleri Zonguldak'ta defnedildi.

(SD-SD-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title