Haberler

Zonguldak: Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Uçar'ın Açıklamaları

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hamdi Uçar, yıllardır bölgeye hiçbir hizmetin yapılmadığını öne sürerek, siyasetçilerinde "laf olsun" diye beyanat vermemeleri gerektiğini ifade etti.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hamdi Uçar, yıllardır bölgeye hiçbir hizmetin yapılmadığını öne sürerek, siyasetçilerinde "laf olsun" diye beyanat vermemeleri gerektiğini ifade etti.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hamdi Uçar ve parti yöneticileri, basın toplantısı düzenledi. AK Parti Hükümeti'nin yaptığı çalışmaları hakkında bilgi veren Uçar, "Zonguldak'taki siyasetçiler, kente faydalı olmalarını istiyorlarsa laf olsun diye beyanat vermesin. Bugün Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) alınan bin 200 işçi alımını, geçen senelerde alınan 3-4 bin işçi alımıyla kıyaslamayın. Çünkü, o zaman ki alımlar tamamen siyasi rant için alınmıştır, öyle olmasaydı bugün bu kurum bu durumlara gelmezdi. TTK'dan işe gitmeden maaş alanları biliyorduk, duyuyorduk. TTK yönetimi, bu konuda işi sıkı tutuyor. Kurumdan 3 kez çıkartılan biri tekrar işe girmek için müracaatta bulunuyor. Ama sendika bu konuda daha duyarlı olması lazım. İşe gitmeyenlere sahip çıkmamalı. Zonguldak'a yıllarca hiçbir şey yapılmamış, sadece sahile birkaç dükkan dışında. Biz göreve gelmeden önce belediye işçileri maaşlarını alamıyordu. Kentte su akmıyordu. Biz açık otoparkları devralmadan önce belediye ayda 5 bin YTL alıyordu, şimdi ayda 50 bin YTL gelir elde ediyor. 'Çamur at izi kalsın' mantığıyla hareket edenler, kentimize zarar vermektedir. Benim ve yönetim kurulu üyelerimin bir usulsüzlüğe karıştığı ispat edilsin, teşkilat olarak istifa ederiz. Zonguldaklıyım diyerek ortaya çıkanlar ve sadece söylemde kalanlar kendilerini rant sağlamasın. Bölgeye yatırım yapanlara, kim olursa olsun teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title