Haberler

Zonguldak: AK Parti Zonguldak İl Başkanı Uzun'dan Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun, AK Parti İktidarının 4 Yılını, Düzenlediği Basın Toplantısında Değerlendirdi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun, AK Parti iktidarının 4 yılını, düzenlediği basın toplantısında değerlendirdi.

AK Parti İl Binası'nda basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Celil Uzun, iktidarın çalışmalarını ve bölgeye yapılan yatırımları anlattı. Uzun, "11 Kasım'da yapılacak kongrede Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, tüm iller gibi ilimize de gelerek seçim startı verecek. Beldelere Destek Projesi'yle belde belediyelerine 500 bin YTL ödenek gelecek. Böylece belde belediyeleri de kalkınmış olacak. Biz, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) yeniden işçi alımı sözü vermiştik. Bu nedenle Enerji Bakanımız'la yaptığımız görüşmede, işçi alımı konusunun yeniden gündeme alınmasında hem fikir olduk. Bayındırlık Bakanımız'la yaptığımız görüşmede Ereğli-Alaplı arası duble yol çalışmasına başlanması kararı alındı. Ereğli-Devrek arasındaki yol çalışmasına da yeterli ödenek aktarılıp buranın 2007'de tamamlanması planlanıyor. Yine şehir içi geçiş yolu için de ek ödenek gelecek. Karaman Beldesi sınırları da duble yol çalışması içine alındı. Orman Bakanlığı'ndaki görüşmelerde, çöp dökülecek alanın ÇED sorunu vardı, o sorun giderildi" dedi.

İl Başkanı Celil Uzun, haklı yapılan eleştirilere açık olduklarını ancak bazı eleştirilerin sadece siyasi polemik amacıyla yapıldığını ifade ederek, bu tür eleştirilere karşılık vermediklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title