Haberler

Zonguldak'a Polonyalı Doktor Gelin

ABD'nin New York Şehrinde Tanışan ve Daha Sonra Damat Şener Maden'in Rahatsızlığı Nedeniyle Gittiği Hastanede Tekrar Karşılaştığı Doktor Jolanta Kosl, Zonguldak'ta Bir Düğünle Evlendi.

ABD'nin New York şehrinde tanışan ve daha sonra damat Şener Maden'in rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastanede tekrar karşılaştığı Doktor Jolanta Kosl, Zonguldak'ta bir düğünle evlendi.

New York'ta bir sitenin yöneticiliğini yapan Şener Maden (43) ile Polonyalı olan ve New York'ta Corneal Hospital Medikal Center'da Doktor olan Jolanta Kosl (32), arkadaşlarının düzenlediği bir partide tanıştı. Jolanta Kosl'a aşık olan Şener Maden, bir süre sonra rahatsızlanarak Corneal Hospital Medikal Center'e gitti. Burada Kosl'la yeniden karşılaşan Maden, hasta yatağında evlenme teklifinde bulundu. Kosl'un da teklifi kabul etmesi üzerine çift, New York'ta evlendi. Daha sonra tatil için Türkiye'ye

gelen çift damadın memleketi Zonguldak'ta da düğün töreni yaptı. TTK Memurlar Restaurant'ın da yapılan düğüne, gelin Jolanta Kosl'un annesi Maria, kardeşleri Peter ve Monika Kosl ile damadın çok sayıda yakını katıldı.

Şener Maden, eşiyle daha önce bir partide tanıştığını belirterek "Hastanede tekrar görünce hastalığımı unutup, masadan kalktım, dizlerimin üzerine çökerek evlenme teklifi yaptım. Çok şaşırdı ve ağladı. Sonra da teklifimi kabul ettiğini söyledi" dedi.

Teklifi aldığında inanamadığını belirten Jolanta Kosl da, "Şaka yaptığını zannettim. Çok şaşırdım ve ağladım. Kabul edince New York'ta nikah yaptık. Türkiye'yi ve insanlarını çok sevdiğim için Türkiye'de de düğün yapmak istedik. Bize göre ilginç ve farklı gelenekler var. Ama çok mutluyum" diye konuştu.

(SD-AK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title