Haberler

Ziynet Sali Londra'da Sahne Alacak

Ziynet Sali, ilk İngiltere konserinde sevenleriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Ziynet Sali, ilk İngiltere konserinde sevenleriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Çocukluğunu geçirdiği İngiltere'de ilk kez konser verecek olmanın tatlı heyecanını yaşayan Sali, Londralı organizatörlüğünde 6 Mayıs Pazar günü Londra'daki 02 Kentish Town'da dinleyenlerine müzik ziyafeti yaşatacak.

Sevenleri için bu ilk Londra konserinde çeşitli sürprizleri olduğunu açıklayan sanatçı, bir yandan özel kostümler hazırlatırken, diğer yandan da kendi şarkıları dışındaki şarkılara da yer vereceği sürpriz bir repertuvara imza atacağının müjdesini verdi.

Bir yıldır Londra'da sürdürdüğü müzik çalışmalarının sonucunda, geçen yıl "Magic" isimli İngilizce klibini yayınlayan Ziynet Sali, 2018'de beş şarkılık İngilizce bir albüm çıkaracağı haberini sevenleriyle paylaştı.

Türkçe şarkılar kadar, Yunanca ve İngilizce şarkılarda da başarısını ispatlayan Sali, güçlü sesi ve sahne performansı ile yurt içinde olduğu gibi yurt dışında geniş bir dinleyici kitlesine sahip.

Kıbrıs'ta dünyaya gelen Sali, küçük yaşlarından itibaren İngiltere'de yaşamaya başladı.

Manchester'da altı yaşına kadar yaşadıktan sonra Kıbrıs'a dönen Sali, dördüncülük ile mezun olduğu konservatuvar eğitimi sonrasında yıllar içinde pop müziğin piyasasında yer aldı.

Ünlü sanatçı Londra'da ilk kez vereceği konser öncesinde, sevenlerine bir mesaj göndermeyi de ihmal etmedi.

Görüntü Dökümü

Ziynet Sali'nin Londralılara mesajı - Londra

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Ziynet Sali Londra Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title