Haberler

Ziya Doğan:musampa 4 Ocak' A Kadar İzin Aldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 2 Ocak' Ta Kampa Katılması Gereken Hollandalı Oyuncu Musampa' Nın, Ailevi Nedenlerden Dolayı Kendilerinden 4 Ocak' A Kadar İzin Aldığını Söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 2 Ocak' ta kampa katılması gereken Hollandalı oyuncu Musampa' nın, ailevi nedenlerden dolayı kendilerinden 4 Ocak' a kadar izin aldığını söyledi.

Doğan, Kzito Musampa ile telefonla bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, "Annesini yalnız bırakamayacak bir durumda olduğunu söyledi. 'Bugün gelirsem, bir telefonla her an geri dönebilirim. Bu nedenle bana biraz daha izin verin' dedi. Abisiyle de görüştük. Kendisine inandık tabi ama mazeritini önemli bulmadık. Fakat, çabuk gelirse iyi olacağını söyledik. 4 Ocak' ta geleceğini söyledi. Bekliyoruz. Gelmezse cezai şartlarımızı uygulamaya koyarız" dedi.

TRANSFER YORUMU

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, transfer çalışmalarını da değerlendirirken, "Yönetime verdiğim listede müdafaya ve orta sahaya yönelik oyuncular bulunuyor. İlla bir oyuncuya yoğunlaşıp onu istemedim. Ama önceliğim benimle birlikte çalışmış olanlar. Erkan, Ayman ve Risp bunların içinde önde gelenler. Bu isimleri artık kamuoyunda çok fazla konuşulduğu için telaffuz etmekte sakınca görmüyorum. Önceliği onlara vermemdeki sebep, benimle daha önce çalışmaları ve 4 - 5 günde takıma uyum sağlayacaklarını bilmem. Yoğun tempoya gireceğiz. Uyum sorunu yaşansın istemiyorum. Avrupa' da da oyuncular var ama dünyanın parasını verip uyum sıkıntısı çekmelerinden korkuyoruz. Her mevkide 3 - 4 alternatif sundum. Yönetim iyi niyetli. Yönetime de hak veriyorum. Lig arasındaki transfer zor. Bir taraftan da geç kalıyoruz. O da doğrudur. Ama ellerinden geleni yapıyorlar" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title