Haberler

Ziya Doğan'dan İlginç Açıklama: "Çok Forvetle de Gol Atılmıyormuş!.."

Yunus Emre Sel, Trabzon (Dha)

Yunus Emre SEL, TRABZON (DHA)

Sahasında Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan, maçtan sonra kendisini eleştirenlere cevap verdi. Doğan, "Hep az forvet oynatıyorum diye eleştirildim. Ankaragücü maçında 5 forvetle oynadık ama gol atamadık. Demek çok forvetle de gol atılamıyormuş" şeklinde konuştu.

Ligde yakaladığı çıkışla bir anda zirve hesapları yapmaya başlaşan ardından Galatasaray ve Ankaragücü'ne mağlup olarak yeniden bir düşüş içerisine giren Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan, rakip kalede pozisyon dahi bulamadıklarını kabul ederek, "Hep az forvet oynatıyorum diye eleştirilmiştim. Ankaragücü maçında çok hucüm oyuncusu ile oynattım. Ama pozisyon dahi bulamadık. Şunu öğrendim ki çok forvetle bile gol atamaya biliyormuşsunuz. Çok forvetle oynadığmız için arkadan top yapacak forvetlere top indirecek adam bulamadık. Ve dolayısıyla mağlup olduk. Ama bundan da büyük bir ders çıkardık" diye konuştu.

YILDIZLARA SİTEM

Doğan, kaliteli futbolcuların maç ayırt etmemesi gerektiğini belirterek, "Futbolcu basında fazla yer alınca kendini büyük sanıyor. Ben onlarla her zaman konuşuyorum, büyük futbolcu maç ayırt etmez diyorum, rakibin büyüğü küçüğü yoktur diyorum, ama bakıyorum Ankaragücü karşısında ciddiyetle oynamadık ve bunun cezasını çektik. Galip gelsek herşey çok daha farklı olabilirdi, ligde alınan sonuçları görünce çok daha güzel şeyler olabileceğini görüyorum. Ankaragücü maçı hakkında da çok fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Önümüze bakmamız gerektiğini düşünüyorum" şeklinde ifadeler kullandı.

FUTBOLCULARA ÜÇ GÜN İZİN

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan, Milli maç nedeniyle lige verilen bir haftalık arayı iyi değerlendirmenin planlarını yapıyor. Çarşamba gününe kadar futbolculara izin veren Doğan, futbolculardan üç günlük süre içerisinde kafalarını toparlamalarını ve kendilerine lige vermelerini istedi.

YATTARA BELÇİKA YOLCUSU

Ligin ikinci yarısında kendisinden beklenen performansı bir türlü veremeyen Trabzonspor'un Gineli yıldız futbolcusu İbrahima Yattara, Belçika'ya gidebilir. Sakatlığının ardından geçirdiği ameliyattan sonra hala kendini toparlayamayan Yattara'nın burada doktoruna görülmesi bekleniyor. Geçmeyen ağrılarından dolayı bir dizi kontrolden geçmesi beklenen Yattara'nın, durumun buradaki kontrollerden sonra açıklanması bekleniyor.

TARAFTAR' DAN İLK PROTESTO

Trabzonspor'da taraftarlarda alınan sonuçlar ve oynanan futbol karşısında daha fazla dayanamadı. Bundan önce alınan kötü sonuçlar nedeniyle mevcut yönetim ve futbolcuları protesto eden taraftarlar ilk kez Ziya Doğan'ı istifaya çağırdı. "Ziya Doğan seneye Gümüşhane'ye" diye bağıran taraftarların maç sonu Ankaragücülü futbolcuları çağırarak alkışlaması ise bordo-mavili futbolculara bir tepki olarak algılandı. Bir grup taraftar ise başkan Nuri Albayrak'ı istifaya çağırırken, Gineli futbolcu İbrahima Yattara'da Trabzonspor'a geldiği günden itibaren ilk kez taraftarlar tarafından yuhalandı.

ERSEN 6 YATTARA 4 HAFTA SONRA 11'DE

Trabzonspor sakatlıklar ve cazalılar nedeniyle 5 futbolcusundan yoksun çıktığı Ankaragücü karşısında Umut Bulut'un cezalı durumda olması nedeniyle Ersen Martin 6 hafta sonra ilk kez ilk 11'de forma giydi. En son Kayseri maçında ilk 11'de forma giyen Ersen forma özlemini dindiren futbolcular arasında yer alırken, Yattara ise 4 hafta sonra ilk kez ilk 11'de forma giyen futbolcular arasında yer aldı. Ömer Rıza ise ligin 10. haftasında oynanan Gençlerbirliği maçında sakatlanmasının ardından ilk kez forma giyme şansı buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title